NJOFTIM

NJOFTIM

Prishtinë, 09 Prill 2023 – Gjykata Themelore në Prishtinë njofton qytetarët se seancat gjyqësore të cilat janë caktuar për datat 10 prill 2023 dhe 11 prill 2023 do të anulohen, ndërsa për seancat e radhës, palët do të ftohen me ftesa të rregullta nga gjykata.

Sipas kalendarit të festave zyrtare, dita e hënë 10 prill 2023 dhe dita e martë 11 prill 2023  janë festa zyrtare në Republikën e Kosovës.