Gjykata Themelore Prishtinë

Seancat e radhës

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
09:00 PKR.241/19 neni 172,266 KPK 107 Suzana Çerkini Caktuar
13:15 PKR.186/19 neni 178, 374/1 KPRK 107 Suzana Çerkini Caktuar

NO Sessions!

NO Sessions!

NO Sessions!

NO Sessions!

ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata Themelore Prishtinë
Aktgjykimet nga Gjykata Themelore Prishtinë
Degët e Gjykatës Themelore Prishtinë
Aktgjykimet nga degët e Gjykatës Themelore Prishtinë
Të gjitha Aktgjykimet
 
Të gjitha Aktgjykimet e Gjykatës Themelore Prishtinë dhe degët e saj
Shërbime online
Përdorni format më poshtë për të adresuar çështjen tuaj, duke përfshier përvojen tuaj pozitive ose negative lidhur me shërbimet ne gjykatë, apo plotësoni formën për kërkim të çertifikatës
Kërkesa për Lëshimin e Çeritifikatave
Plotësoni kërkesën online
Vlerësimi i shërbimeve në Gjykatë
Vlerësoni përvojën tuaj dhe shërbimet në gjykatë
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj