NJOFTIM

NJOFTIM

Prishtinë 16 mars 2022 – Gjykata Themelore në Prishtinë njofton se administrata e saj vazhdon të gjendet në grevë, përkundër kësaj gjykata do të kryej shërbimet sipas shkresës së pranuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në të cilën ka listuar punët dhe shërbimet të cilat duhet të kryhen nga gjykatat edhe në kushte të grevës.