Kryetarja Shabani Rama ka pritur në takim Kryetarin e Degës Regjionale të OAK-së në Prishtinë

Kryetarja Shabani Rama ka pritur në takim Kryetarin e Degës Regjionale të OAK-së  në Prishtinë

Prishtinë, 31 gusht 2021- Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë Albina Shabani Rama, ka pritur në takim Kryetarin e Degës Regjionale të Odës së Avokatëve të Kosovës, në Prishtinë Nasuf Hasani dhe avokatin Emrush Kastrati.

Në këtë takim u diskutuan çështje me interes të përbashkët për të dy institucionet, me theks të veçantë u diskutua lidhur me vazhdimin e bashkëpunimit mes dy institucioneve për të shtuar ngritjen e efikasitetit të punës së gjykatës.

Kryetari i  Degës Regjionale Hasani uroj kryetaren Shabani Rama për detyrën e re dhe shprehu gatishmërinë e tij për një bashkëpunim të mirëfillt me Gjykatën Themelore në Prishtinë, në kuadër të autorizimeve ligjore.